Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με αυτά που σε βάζει να κάνεις ο καρα-αμαν-αλης...

Φάνη Πάλλη-Πετραλιά
με αυτά που σε βάζει να κάνεις ο καρα-αμαν-αλης, που & αυτόν άλλοι θα τον βάζουνε, θα μείνεις στην ιστορία, το όνομα σου θα γραφτεί με τουλάχιστον χρυσά γράμματα, θα ταυτιστεί με το καλό που κάνεις σε όλους εμάς τους έχοντες & κατέχοντες (που το θυμήθηκα αυτό τώρα), θα παρακαλάνε να βγεις σε γραμματόσημο, μέχρι & στο γνωστό λεξικό θα μπεις ως….
Δεν θα υπάρχει άνθρωπος που να μην σε μελετάει, να μην σε μνημονεύει καθημερινά & όλα αυτά για ένα υπουργείο ή δεν ξέρω & εγώ για τι άλλο, το τυρί το είδες, την φάκα δεν θέλεις δεις.
Πολύ φοβάμαι ότι θα έχεις την τύχη της άτυχης Μαριέτας (καλά να είναι η γυναίκα), εκτός & αν εσύ δεν έχεις σκοπό να θέσεις ξανά υποψηφιότητα, (για αυτό ίσως δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τίποτα), ε καιρός είναι να βγεις & εσύ στην σύνταξη, μην σε προλάβει & το άτιμο το νομοσχέδιο, να πάρεις κανένα επικουρικό να τα βολέψεις & άσε εμάς τους υπόλοιπους…
Υγ. Η φωτογραφία σου στο http://www.petralia.gr/ ή είναι από τον καιρό που φτιάχνανε την Συγγρού ή δούλεψε το πρόγραμμα που βγάζει τις ελιές !
Συγνώμη για τον ενικό & για τις όποιες κακίες, πρόθεση μου δεν ήταν να σας προσβάλω, αλλά μου βγαίνανε αυθόρμητα & να σκεφτείτε ότι με το ζόρι με κράταγα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: