Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

«Κουτί της Πανδώρας» Κώστας Βαξεβάνης

Έχεις χάσει την αθέατη πλευρά των γεγονότων? Άνοιξε το «Κουτί της Πανδώρας» (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2006 23:00 Alpha TV), για να μάθεις τι κρύβεται κάτω από την σκόνη της ιστορίας ή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κώστας Βαξεβάνης θα παρουσιάζει τα μεγάλα γεγονότα, τους πρωταγωνιστές τους, αλήθειες που έμειναν κρυμμένες, ψέματα που πήραν τη θέση της αλήθειας. Μια αποκαλυπτική εκπομπή έρευνας, από τα πιο θερμά σημεία του πλανήτη & από τα πιο σκοτεινά της ιστορίας. Ένα σκληρό δημοσιογραφικό ντοκιμαντέρ, όσο & η πολεμική ανταπόκριση.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90, κάποιοι έμποροι ναρκωτικών, απελευθερώνονται από τα δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες. Στις δίκες τους έχουν εμφανισθεί απεσταλμένοι των διωκτικών αρχών για να καταθέσουν, πως οι έμποροι, έχουν δήθεν δώσει σημαντικές πληροφορίες για την τρομοκρατία.
Στο Μέγαρο της ΕΥΠ στην Κατεχάκη, & της ΕΛΑΣ στην Αλεξάνδρας, έχει μόλις στηθεί μια άλλου είδους επιχείρηση «Τρομοκρατία». Οικονομική & όχι εξάρθρωσης. Ένας κύκλος ανθρώπων που ροκανίζουν τα μυστικά κονδύλια, με το πρόσχημα της τρομοκρατίας. Εμφανίζουν ψεύτικους πληροφοριοδότες & αν χρειαστεί, κάνουν ακόμη & τρομοκρατικές ενέργειες οι ίδιοι για να γίνουν πιστευτοί.
«Το κουτί της Πανδώρας» ανοίγει & αποκαλύπτει την πλευρά της τρομοκρατίας που έμεινε κρυμμένη, παρά την εξάρθρωσή της.
Ποιοι έβαλαν την βόμβα στην Πάτρα σκοτώνοντας αθώους πολίτες το 1991;
Ήταν πραγματικά Παλαιστίνιοι τρομοκράτες ή πράκτορες της Μοσάντ σε συνεργασία με τη «συμμορία» των μυστικών κονδυλίων.
Τι έγινε στ’ αλήθεια στην επιχείρηση «Λουίζης Ριανκούρ»;
Υπήρξε μία επιχείρηση ή δύο.
Έστησαν αξιωματικοί της Αστυνομίας την επιχείρηση-φιάσκο για να πάρουν τα μυστικά κονδύλια;
Υπήρξε η Άννα της «17 Νοέμβρη».
Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορφανών βομβιστικών επιθέσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: