Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Διαμαρτυρία για την κατάθεση νέου τρομονόμου της κυβέρνησης...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ & ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΤΑ ΒLOGS...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) Παρασκευή, Νοέμβριος 09, 2007, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 11:00 πμ

Mε το πρόσχημα της απειλής τρομοκρατικών επιθέσεων, της διακίνησης ριζοσπαστικών ιδεών από "αντιφρονούντες - τρομοκράτες", της στρατολόγησης νέων ατόμων από τρομοκρατικές οργανώσεις κτλ... η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τη συνενοχή του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε νομοσχέδιο στην Ελληνική Βουλή, με το οποίο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αναλαμβάνει την επιτήρηση του διαδικτύου για την πάταξη κυβερνο-εγκλημάτων, γραμμή μάλιστα που ακολουθούν όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με άλλα λόγια η ελευθερία του τύπου & της γνώμης, αλλά & η διάδοση των ιδεών, βάλλεται από & προς όλες τις πλευρές.
Εάν εγώ για παράδειγμα, ξεκινήσω αύριο εκστρατεία, με βασικό σύνθημα "Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή", είμαι εκτός από ύποπτος για τρομοκρατική επίθεση, αναρχικός, μελλοντικός τρομοκράτης & φανατικός υποστηρικτής του Mπιν Λαντεν.
Δυστυχώς, τέτοια νομοσχέδια μας οδηγούν χρόνια πίσω, όταν οι πολίτες συλλαμβάνονταν μόνο & μόνο για τις ιδέες τους & τα όνειρα τους.
Ή μήπως το παρελθόν μας, είναι το μέλλον της επόμενης γενιάς;
"ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ: δήθεν της δημοκρατίας, αν τολμήσεις να έχεις διαφορετική γνώμη από την εξουσία, σου αφαιρούν το λόγο & την προσωπική σου ελευθερία, αν τολμήσεις να βγεις από το μαντρί σε τρώει ο λύκος"
Τελικά οι Έλληνες bloggers θα μείνουμε αμέτοχοι μπροστά στις εξελίξεις ή θα οργανωθούμε ώστε να δημιουργήσουμε Ευρωπαϊκή θύελλα αντιδράσεων για τους νέους τρομονόμους ;;;
Παρακαλώ αναδημοσιεύστε την είδηση.
ΠΡΕΖΑ TV 9-11-2007
(Πηγη:Ελευθεροτυπία)
Διαβάστε επίσης: ΤΑ BLOGS, ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ & Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝ ΕΤEI 2007...

Δεν υπάρχουν σχόλια: