Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Υπερεθνική κυριαρχία μιας ευφυούς ελίτ & των παγκόσμιων τραπεζιτών

Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, τη Νιου Γιορκ Τάιμς, το Τάιμ κι άλλους μεγάλους εκδοτικούς ομίλους των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας & έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις τους για σύνεση εδώ & σχεδόν σαράντα χρόνια.
Θα είχε καταστεί αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο έναν είχαμε εκτεθεί στα δυνατά φώτα της δημοσιότητας εκείνα τα χρόνια.
Αλλά, η δουλειά τώρα είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη & προετοιμασμένη να οδηγήσει προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
Η υπερεθνική κυριαρχία μιας ευφυούς ελίτ & των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπεριορισμό που τηρήθηκε τους περασμένους αιώνες.

Ντέιβιντ Ροκφέλερ, «Ομιλία στην Τριμερή Επιτροπή, 1991» (Από το βιβλίο του Will Banyan, ‘The Proud Internationalist”)

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ (26/1/2008) Εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή"
http://www.kibi-blog.blogspot.com/

2 σχόλια:

o kairos είπε...

Καλως.Το τι κανουν εκεινοι το ξερουμε.Το ερωτημα παντα ειναι τι κανουμε εμεις.

Νίκος Κ. Γ. είπε...

Γιώργο θα έλεγα ότι οι περισσότεροι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι ακριβώς γίνετε ή νομίζουμε ότι ξέρουμε & αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Προσπαθούμε να μάθουμε, να καταλάβουμε, να συνειδητοποιήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του & αυτό ακόμα ίσως δεν το καταφέρουμε ποτέ.
Για αυτό δεν ξέρω τι αλήθεια πρέπει να κάνουμε, νομίζω ότι & αν γίνει ή θα το έχουν προκαλέσει οι ίδιοι & θα το περιμένουν ή θα το χρησιμοποιήσουν έτσι & αλλιώς στο τέλος υπέρ τους. Η κατάσταση μάλλον είναι όπως λέει το παλιό σλόγκαν, “μας την έχουνε στημένη από παντού”.